menu close menu

Drenaj limfatic

Limfa- cheia frumusetii si a tineretii

 

Inainte:

PDVD_002

Dupa:

PDVD_023

Cu un rol foarte important in mentinerea frumusetii si a frumusetii,limfa supranumita de catre greci si ”sangele alb”se gaseste in organismul nostru intr-un procentaj de 15% din masa totala a corpului.Prezenta in majoritatea tesuturilor limfa contribuie la purificarea si regenerarea celulelor din organism.

Precum o furtuna,limfa aduna in drumul ei toate toxinele,microbii cat si substantele chimice pe care sangele nu le poate prelua. Filtrarea limfei se face prin intermediul ganglionilor limfatici care se gasesc preponderent in zona abdominala si a gatului.In numar de aproximativ 700 ei reusesc sa transforme organismul intr-o adevarata fortareata.Limfocitele,globule albe responsabile de crearea anticorpilor in organism sunt purtate de catre limfa prin tot corpul reusind sa fie direct responsabila de sanatatea noastra.

Desi in proportie de 95% este apa lichidul limfatic poate fi oricand considerat un lichid nobil al organismului datorita finetii si puritatii .La nivelul cavitatii toracice se estimeaza a fi un volum de 2-5 litri de lichid limfatic care in conditii de imbolnavire poate creste pana la 20 de litri.Spre deosebire de sange,limfa nu are un sistem de pompare ,ci un curs lent prin organism sub influenta anumitor stimuli.

Drenajul limfatic executat corect este metoda prin care se stimuleaza gamglionii limfatici.Datorita sedentarismului,stresului,alimentatie nesanatoase pline de coloranti si conservanti, poluarii din atmosfera,circulatia limfei in organism tinde sa devina deficitara.Reactivarea ei in organism se poate realiza cu usurinta prin intermediul aparatului Lipo M6.

Cu ajutorul aparatului se aplica asupra tesutului conjunctivi un masaj extrem de placut si relaxant, pielea fiind ”pipaita” delicat de catre manipolul aparatului cu o anumita intensitate si frecventa.

Beneficiile drenajului limfatic sunt numeroase,de aceea vom evidentia cateva dintre ele:

-detoxifiere profunda a organismului

-Inlaturarea starii de oboseala din organism

-stimularea circulatiei limfatice si venoase

-intareste sistemul imunitar

-contribuie la eliminarea celulitei

-realizarea unui transport mai bun al colesterolului si a acizilor grasi

-previne aparitia varicelor -elimina edemele post-operatorii si post-traumatice

 

Si pentru barbati!

Ideal pentru grasimea de pe abdomen,aripioare,coapse

Ideal Pentru Tinerele Mamici!

Va scapa de grasime si celulita !!! Elimina toxinele si stresul Intinereste pielea si o tonifica

Contacteaza-ne

Email: lipomasaj@yahoo.com  Telefon: 0762.268.239