menu close menu

lipomasaj

Slabire Rapida cu LPG CELLU M6 INTEGRAL 2

covercabineflafara fundalt

Endermologia…Stiinta tesutului conjuctiv…Vi s-a intamplat sa aveti o dieta echilibrata si sa frecventati o sala de sport dar totusi sa nu reusiti sa eliminati celulita si grasimea inestetica din anumite zone? S-a gasit solutia: LPG CELLU M6, un aparat special, de ultima generatie, brevetat de FDA -U.S Food and Drug Administration(Institutul American de Alimente si  Medicamente),care se bucura de un real succes la nivel mondial fiind disponibil in peste 95 de tari.Desi initial a fost inventat pentru tratarea cicatricelor studiile clinice au demonstrat eficacitatea sa in tratarea  tuturor tipurilor de celulita si reducerea grasimilor din organism.
Cand vine vorba de alternative ale liposuctiei, Endermologia ramane o metoda moderna de inlaturare a celulitei cu rezultate  bazate pe cercetari medicale efectuate pe pacienti.Procedeu atestat medical, Endermologia ramane o metoda sigura, non invaziva de tratare a tesutului conjuctiv prin stimularea fibroblastilor si a  adipocitelor.Tehnica de functionare a Endermologiei se numeste Lipomasaj.
Lipomasajul este o metoda de masaj mecanizat profund care actioneaza asupra tesutului adipos subcutanat avand ca scop refacerea conexiunilor dintre mediatorii sanguini si adipocitele cu receptorii lor celulari.In urma acestor schimburi are loc lipoliza, proces care duce la subtierea lipodermului si implicit la remodelarea siluetei. Prin eliminarea apei din proteo-glicani si a toxinelor din fibrele de elastina tesuturile intineresc vizibil, pielea capatand un aspect mai catifelat. In urma stimularii tesutului conjunctiv, fibroblastii incep sa produca elastina si colagen in mod natural. In urma masajului efectuat cu CELLU M6 circulatia limfatica si venoasa este relansata fiind amplificata cu 300%. Principiul de functionare al aparatului cuprinde 2 principii:

1.Vacuum-presiune negativa cu ajutorul caruia este aspirat tesutul in camera de masaj

2.2 role motorizate,care au incorporat un motoras miniatural,cu viteza si sens de rotatie diferit

Cu rezultate  si pacienti multumiti in intreaga lume, CELLU M6 ramane lider in tratarea celulitei.Prin intermediul programelor de care dispune CELLU M6 oricine poate scapa cu succes de celulita indiferent daca are:

  • celulita compacta
  • celulita moale cu retentie de apa
  • celulita fibroasa
  • celulita dureroasa
  • celulita aparuta in urma unei sarcini.

Pe langa toate acestea CELLU M6 stimuleaza si sistemul neurovegetativ, contribuind astfel la reglarea metabolismuluisi eliminarea starii de stres.Prin combinarea programelor de remodelare,contur,fermitate,drenaj limfatic si relaxare corpul va reusi in cele din urma sa-si regaseasca echilibrul.

Este recomandat ca macar pe perioada tratamentului sa se bea circa 8-10 pahare de apa pe zi pentru eliminarea imediata a toxinelor din organism.

Inca de la prima sedinta se remarca o catifelare a pielii,rezultate vizibile asupra celulitei remarcandu- se in general dupa a 6-10 sedinte.In functie de tipul de celulita se recomanda minim 12 sedinte care vor fi efectuate de 2 sau 3 ori pe saptamana.Pentru rezultate indelungate se recomanda efectuarea unor sedinte de intretinere lunare(1-2 pe luna).

Cu ajutorul celor 3 functii aparatul CELLU M6 ramane un multifunctional pentru corpul dvs.reusind sa va resculpteze corpul asemeni unui sculptor.

Functia Roll in va ajuta sa slabiti prin realizarea unui masaj profund asupra tesutului

admin-ajax.php

Functia Roll up remodeleaza trupul pana in cel mai mic detaliu scotand in evidenta liniile corporale.

2

Functia Roll out imbogateste productia de colagen si elastina contribuind la catifelarea si intinerirea vizibila a pielii.

3

 

 

Si pentru barbati!

Ideal pentru grasimea de pe abdomen,aripioare,coapse

Ideal Pentru Tinerele Mamici!

Va scapa de grasime si celulita !!! Elimina toxinele si stresul Intinereste pielea si o tonifica

Contacteaza-ne

Email: lipomasaj@yahoo.com  Telefon: 0762.268.239